”Rekommenderar LOA kursen och Xpansion, även för det lilla företaget”

Andreas Nelvig, VD

”Norrlandspojkarna Fastighetsaktiebolag skall vara ett spännande och affärsinriktat bolag som ständigt skall leva under förändring” står det i ett av våra ägardirektiv, det var därför extra intressant för mig som VD när kursen LOA (ledarskap och affärsmannaskap) skulle genomföras med Xpansion som kursledare, kursen skulle bland annat innehålla affärsmannaskap och situationsanpassat ledarskap vilket passade väldigt bra ihop med vårt direktiv.

När kursen väl är genomförd så är jag glad att jag anmälde mig då den gav mig så oerhört mycket mer än just affärsmannaskap och situationsanpassat ledarskap, att fräscha upp kunskaper och lägga till helt nya och att dessutom få göra det tillsammans med andra företagare och ledare var oerhört stimulerande. Xpansions kursledare var oerhört bra och såg till att kursen höll en röd tråd genom dessa 6månader som kursen pågick.

Jag kan starkt rekommendera LOA kursen och Xpansion, även för det lilla företaget, jag skulle vilja påstå att det nästan är viktigare för oss mindre företag att gå dessa kurser för att bredda våra kunskaper då vi är färre personer att dela ansvar och ledningsfunktioner på.